Kladovka

Контакти

пр. Небесної Сотні,
101. м Одеса, Україна
ПН - НД 05:00-22:30.
У комендантську годину - зачинено!

+380931708451[email protected]

Зберігання музичних інструментів

Музика - невід'ємна частина життя. Вона впливає на наш настрій, звички і характер. Музичні інструменти дають унікальну можливість доторкнутися до прекрасного світу музики, отримуючи справжню насолоду широкою палітрою звуків. Деякі екземпляри музичних інструментів представляють не тільки культурну, а й історичну цінність. Особливість цього предмета в його крихкості. Регулярний догляд, ощадливість і правильне зберігання музичних інструментів - запорука їх якісного звучання і початкового зовнішнього вигляду на довгі роки.

Основні правила

Кожен музикант знає, за інструментом потрібно регулярно доглядати, навіть коли він тривалий час не експлуатується. Від правильної збереження залежить характер звучання і цінність інструменту як предмета мистецтва.

Основні правила зберігання музичних інструментів:

  • правильний температурний режим (+ 10 ° С - +25 ° С) і вологість (50-60%);
  • зберігання інструментів на безпечній відстані від опалювальних пристроїв (не менш півтора метрів), протягів, вікон і дверей (щоб уникнути холодних потоків повітря);
  • ослаблення струн при зберіганні щипкових музичних інструментів;
  • берегти від попадання прямих сонячних променів і нагрівання від ламп.

Якщо ви плануєте поїхати на тривалий час або зберігайте інструмент як предмет мистецтва, краще не залишати його будинку, де під час вашої відсутності він може бути підданий непередбачених ризиків (підвищення, зниження температури, вологість, потоп у сусідів зверху та інше). Краща гарантія уберегти музичні інструменти - здати на зберігання в спеціальне індивідуальне сховище. У спеціально відведених приміщеннях є стелажі для зберігання музичних інструментів, проводиться цілодобовий контроль необхідної вологості і температури.

Недотримання правил зберігання може призвести до непоправних наслідків:

  • деформації корпусу або окремих елементів інструменту;
  • порушення лакового покриття і відклеювання деталей;
  • погіршення якості звучання (при підвищеній вологості дерев'яні елементи розбухають, що впливає на якість звуку);
  • утворення тріщин, розклеювання та ін.

У багатьох випадках, ремонт не дозволяє повернути первісний вигляд і якість звучання, тому важливо не допустити псування інструменту.

Збереження при транспортуванні

Для збереження інструменту при перевезенні необхідно потурбуватись про його надійний захист. Не тільки неправильне зберігання, але в особливості транспортування без належної упаковки, можуть завдати непоправної шкоди інструменту. Упаковка музичних інструментів необхідна для захисту від механічних пошкоджень, вологи, пилу і прямих сонячних променів. При транспортуванні і вантажно-розвантажувальних роботах використовують жорсткий кейс (Корфу) або футляр. Такий вид індивідуальної упаковки забезпечує захист інструменту з урахуванням особливостей його форми.

Багато футляри дозволяють забезпечити необхідний температурний режим під час транспортування. Важливо стежити за його станом, вчасно просушувати і чистити. Навіть використовуючи надійну і якісну упаковку, не варто залишати музичний інструмент надовго в машині або на вулиці, особливо в жарку або морозну погоду. Взимку після того як ви занесли інструмент з холоду в тепле приміщення, залиште його на годину в футлярі, щоб уникнути різких перепадів температур. Плавна зміна температури вбереже покриття від деформації.

Дотримання правил зберігання та експлуатації музичних інструментів дозволять вам насолоджуватися їх пишнотою довгі роки.

Розрахувати вартість зберігання на складі

Щоб розрахувати вартість боксу, виберіть передбачуваний термін зберігання речей і необхідний метраж, пересуваючи повзунки на схемі зазначеної нижче.
Виберіть передбачуваний термін зберігання речей і необхідний метраж.

Орендована площа

м 2

4 м 2

30 м 2

Термін оренди

місяць

1 місяць

12 місяців

Розрахувати площу зберігання на складі

Ми пропонуємо великий вибір боксів від 4м 2 до 30м 2

Бокс 4 м2

Підійдедлязберіганнямеблівтаречей.Можнарозміститистіл,ліжко,пральнумашину,холодильникікоробкизречами

Бокс 5 м2

Зручнопомістятьсябільше 40коробокабомебліітехніказквартириплощеюдо35м. кв.

Бокс 7 м2

Можнарозміститипонад 45коробок,меблітатехніку:дві шафи,диван,пральнумашину,холодильник,тумбитаспортивнийінвентар.

Бокс 10 м2

Підійдедляречейімеблівзодно- або двокімнатноїквартиридо50м.кв.

Бокс 12 м2

Легкопомістятьсяречіімебліз двокімнатноїквартиридо50метрівквадратни

Бокс 20 м2

Приміщенняпідійдезберіганнятоварівневеликогоінтернетмагазинуабомебліітехніказтрикімнатноїквартиридо80м.кв.

Бокс 30 м2

Бокс для бізнес

4м 2

З урахуванням знижки 0%

0 ₴/місяць

або 0 ₴ за весь період