Kladovka

Контакти

пр. Небесної Сотні,
101. м Одеса, Україна
ПН - НД 05:00-22:30.
У комендантську годину - зачинено!

+380931708451[email protected]

Зберігання перукарського обладнання

Згідно із законодавством, зберігання перукарського обладнання повинно відбуватися в чистому, доглянутому місці, із застосуванням футлярів, кейсів, шафок і іншого спеціального устаткування. До того ж всі прилади повинні проходити обробку, оскільки необхідно дотримуватися правил гігієни в салоні краси.

Як потрібно зберігати перукарське обладнання

Для того, щоб зберегти приналежності для салону краси в максимально прийнятному вигляді, збільшити термін експлуатації і знизити можливість поширення шкідливих мікроорганізмів, скупчення пилу, виникнення випадкової небажаної поломки, необхідно використовувати спеціальне обладнання. Це можуть бути герметично закриваються ємності з кришкою, які встановлюються в камері зберігання обладнання для перукарні.

Також ще одним способом безпечного зберігання інструментів може бути використання ультрафіолетового стерилізатора, який очищає приналежності і готує їх до наступного застосування.

Процес дезінфекції - важлива складова догляду за інструментами, який означає відповідальне зберігання обладнання для перукарні. Шкідливі бактерії, що залишилися на ножицях після стрижки або гребінці після укладання, провокують захворювання шкіри і волосся, можуть викликати ряд захворювань. Тому необхідно дезінфікувати прилади перед укладанням в місця зберігання.

Дезінфекція проводиться шляхом замочування перукарського обладнання на певний час в дезинфицирующем розчині, після чого воно кілька хвилин ополіскується під проточною водою і сушиться одноразовою серветкою. У професійних салонах обладнання піддається стерилізації в спеціальних приладах, таких як:

  • автоклави;
  • термостерілізатори.

Для зберігання після дезінфекції перукарського обладнання, такого, як гребінці, щітки, ножиці і машинки для стрижки, використовуються чохли і спеціальні закриваються контейнери. Найбільш ретельний догляд при очищенні і зберіганні потрібен ножиць і бритв. В процесі експлуатації леза затупляются, тому періодично їх потрібно заточувати, після чого поміщати в футляр або чохол, а після - в коробку, в місця, куди не проникає волога.

Що і як зберігається в підсобному приміщенні

Приміщення, в якому здійснюється зберігання на складі інструментів для перукарні, ізольовано від інших кімнат. Кладовка повинна бути обладнана стелажами, шафами, кейсами, а також умивальником для миття і очищення інструментів, пристроєм, кипить воду. Крім цього в підсобці в окремих коробках на полицях зберігаються:

  1. потрібний запас витратних матеріалів;
  2. білизна для стрижки та фарбування;
  3. запасні інструменти.

Санітарні правила вимагають роздільного зберігання в кладовкі чистих речей і тих, які вже були у вжитку. Також в підсобному приміщенні встановлюється металевий контейнер або щільно закривається дерев'яний ящик з оцинковкой, в якому зберігаються відходи, наприклад, отстріженние волосся, витрачені комірці, вата, папір.

Правильне зберігання перукарень інструментів - запорука безпеки співробітників і клієнтів салону.

Розрахувати вартість зберігання на складі

Щоб розрахувати вартість боксу, виберіть передбачуваний термін зберігання речей і необхідний метраж, пересуваючи повзунки на схемі зазначеної нижче.
Виберіть передбачуваний термін зберігання речей і необхідний метраж.

Орендована площа

м 2

4 м 2

30 м 2

Термін оренди

місяць

1 місяць

12 місяців

Розрахувати площу зберігання на складі

Ми пропонуємо великий вибір боксів від 4м 2 до 30м 2

Бокс 4 м2

Підійдедлязберіганнямеблівтаречей.Можнарозміститистіл,ліжко,пральнумашину,холодильникікоробкизречами

Бокс 5 м2

Зручнопомістятьсябільше 40коробокабомебліітехніказквартириплощеюдо35м. кв.

Бокс 7 м2

Можнарозміститипонад 45коробок,меблітатехніку:дві шафи,диван,пральнумашину,холодильник,тумбитаспортивнийінвентар.

Бокс 10 м2

Підійдедляречейімеблівзодно- або двокімнатноїквартиридо50м.кв.

Бокс 12 м2

Легкопомістятьсяречіімебліз двокімнатноїквартиридо50метрівквадратни

Бокс 20 м2

Приміщенняпідійдезберіганнятоварівневеликогоінтернетмагазинуабомебліітехніказтрикімнатноїквартиридо80м.кв.

Бокс 30 м2

Бокс для бізнес

4м 2

З урахуванням знижки 0%

0 ₴/місяць

або 0 ₴ за весь період