Kladovka

Контакти

пр. Небесної Сотні,
101. м Одеса, Україна
ПН - НД 05:00-22:30.
У комендантську годину - зачинено!

+380931708451[email protected]

Як правильно зберігати сезонні речі

Багато господинь часто задаються питанням про те, як зберігати сезонні речі так, щоб вони не зіпсувалися, адже деякі тканини з часом втрачають свій зовнішній вигляд, втрачається колір, фактура і навіть запах. Щоб максимально продовжити термін використання одягу, можна обладнати або орендувати склад індивідуального зберігання.

Починати потрібно з сортування

Сезонне зберігання речей починається з того, що одяг, який не знадобиться найближчим часом, перш, ніж скласти в шафу, необхідно перебрати. Це дозволить не тільки позбутися від непотрібних предметів гардероба, але і істотно заощадити простір. Якщо речі шкода просто викинути, але вони в нормальному стані, їх можна передати волонтерам або віднести в комісійний магазин.

І, звичайно ж, перш, ніж заховати непотрібні на майбутній сезон предмети гардероба, їх необхідно випрати або віднести в хімчистку, а якщо взуття потребує ремонту - віднести в майстерню.

Кілька простих правил для зберігання речей

Кожна досвідчена господиня вже відзначила для себе ряд Лайфхак, які використовуються при зберіганні предметів гардероба. Найпопулярніші правила того, як правильно зберігати одяг, звучать так.

  1. Речі для різних сезонів в одному місці. Ця рада передбачає використання простору таким чином, щоб і головні убори, і верхній одяг були в одній вбиральні.
  2. Правильний вибір вішалки. Для суконь з тонкими бретелями краще підійдуть литі вішалки, для костюмів і піджаків - зі спеціальними кріпленнями.
  3. Тканинні аксесуари необхідно упаковувати в герметичні пакети та складати на окрему полицю.
  4. Щоб елементи одягу, такі як коміри, манжети або кишені, не довелося вигладжувати, їх необхідно розправити і застебнути гудзики, заклепки і блискавки.

Для різних тканин - різний спосіб зберігання

У кожного матеріалу є свої «забаганки». Цей фактор необхідно враховувати, щоб зберігання сезонного одягу Герасимчука колапсом для бюджету. Найважливіші умови для збереження зовнішнього вигляду деяких тканин наступні:

  1. Шкіряні - вироби самі «примхливі». Перед тим, як повісити улюблену куртку в шафу, її потрібно застебнути. Шкіру краще не зберігати в закритому приміщенні з поганою вентиляцією. Також слід запобігти наявність штучних матеріалів поруч. Вони можуть спровокувати зміну кольору шкіряного вироби.
  2. Трикотажні речі потрібно зберігати в коробках або на окремих полицях. Такі предмети з гардероба слід час від часу діставати і струшувати.
  3. Шерсть, кашемір і ангора повинні зберігатися в герметичних упаковках із спеціальними засобами від молі.

Зимовий одяг вимагає особливого догляду

Правильне зберігання зимових речей - запорука серйозної економії в наступному році, особливо, якщо мова йде про дублянках, шуби, пальта або пуховиках з натуральним хутром. Такий одяг перед тим, як заховати в шафу, потрібно почистити і запакувати в чохли. Для захисту від комах на перекладину з вішалками можна повісити пластину з запахом, що відлякує комах, або покласти шматочок господарського мила в кишеню.

Щоб шкіряні рукавички не втратили свій зовнішній вигляд, їх потрібно протерти гліцерином.

Правильне зберігання сезонного одягу - запорука того, що в потрібний момент її не потрібно буде перепирати, ремонтувати і просто викидати. Організувати простір в шафі досить легко, якщо знати, що і з чим можна складати.

Розрахувати вартість зберігання на складі

Щоб розрахувати вартість боксу, виберіть передбачуваний термін зберігання речей і необхідний метраж, пересуваючи повзунки на схемі зазначеної нижче.
Виберіть передбачуваний термін зберігання речей і необхідний метраж.

Орендована площа

м 2

4 м 2

30 м 2

Термін оренди

місяць

1 місяць

12 місяців

Розрахувати площу зберігання на складі

Ми пропонуємо великий вибір боксів від 4м 2 до 30м 2

Бокс 4 м2

Підійдедлязберіганнямеблівтаречей.Можнарозміститистіл,ліжко,пральнумашину,холодильникікоробкизречами

Бокс 5 м2

Зручнопомістятьсябільше 40коробокабомебліітехніказквартириплощеюдо35м. кв.

Бокс 7 м2

Можнарозміститипонад 45коробок,меблітатехніку:дві шафи,диван,пральнумашину,холодильник,тумбитаспортивнийінвентар.

Бокс 10 м2

Підійдедляречейімеблівзодно- або двокімнатноїквартиридо50м.кв.

Бокс 12 м2

Легкопомістятьсяречіімебліз двокімнатноїквартиридо50метрівквадратни

Бокс 20 м2

Приміщенняпідійдезберіганнятоварівневеликогоінтернетмагазинуабомебліітехніказтрикімнатноїквартиридо80м.кв.

Бокс 30 м2

Бокс для бізнес

4м 2

З урахуванням знижки 0%

0 ₴/місяць

або 0 ₴ за весь період