Kladovka

Контакти

пр. Небесної Сотні,
101. м Одеса, Україна
ПН - НД 05:00-22:30.
У комендантську годину - зачинено!

+380931708451[email protected]

Зберігання сантехніки

Сантехніка - це прилади і пристрої, з яких починається поставка чистових матеріалів на певний об'єкт. Їх призначення - дотримання санітарних норм в різних приміщеннях. До категорії цього обладнання відносяться:

  • умивальники;
  • ванни і душові кабіни;
  • унітази;
  • змішувачі.

Одним словом, ця техніка є незамінним елементом в житті будь-якої людини. Тому зберігання сантехніки - важливий етап, з якого починається її експлуатація.

Навіщо потрібно зберігати сантехніку

Будь-яка людина регулярно користується подібним обладнанням, часто навіть не замислюючись або не надаючи цьому значення. Сучасна сантехніка - це сотні різних елементів, що виготовляються зі скла, фаянсу, мармурової крихти, пластика - все це потребує догляду, а саме: в чищенні, своєчасному ремонті. Тимчасове зберігання сантехніки - це непоганий варіант, якщо потрібно, наприклад, переїхати. Бокси для зберігання забезпечать збереження обладнання, а також чистоту.

Унітази, вироблені з фаянсу або фарфору, потребують частої чищенні, інакше поверхня пожовтіє. Крім цього, сантехніка, якої не користуються, а просто залишають на час, також повинна отримувати необхідний догляд. Регулярне чищення спеціальними засобами і зберігання в належному вигляді посприяють тому, що обладнання буде працювати справно протягом тривалого періоду часу.

Якщо простір тісне, використовують підвісну сантехніку. Цей елемент санвузла монтується на металевих каркасних установках. Механізм міцний, а система комунікації розподіляється між «фальшивими» стінами і справжніми. Устаткування такого виду також потребує спеціального догляду. Вам знадобляться послуги зберігання сантехніки, якщо немає часу або можливості зайнятися цим самостійно.

Як зберігати сантехніку

Крім звичайних елементів поставки чистових матеріалів, догляду та зберігання також вимагають комунікації - труби, зроблені з поліпропілену, металопластика, поліетилену, що забезпечують водою і відводять воду. Комплексний догляд за обладнанням та комунікаціями забезпечить їх надійне і безпечне використання.

Як правило, вся сантехніка виробляється із делікатного, ламкого матеріалу, який, б'ючись або падаючи, може пошкодитися. Тріщини, відколені частини - це небажані явища, уникнути яких можна, якщо зберігати прилад в тому місці, де він залишиться цілим.

Після придбання сантехнічного обладнання його потрібно встановити в місці, де воно буде застосовуватися. Якщо такої можливості поки немає, зберігання сантехніки на складі - кращий варіант. Складські приміщення гарантують цілісність обладнання. Такі послуги широко поширені в усьому світі, і особливо часто ними користуються мешканці новобудов, коли тільки починається ремонт, а сантехніка закуплена заздалегідь.

Зберігання на складі не тільки забезпечить збереження обладнання, але і звільнить житловий простір, до того ж, компанії, які виділяють складське приміщення, надають гарантію безпеки.

Розрахувати вартість зберігання на складі

Щоб розрахувати вартість боксу, виберіть передбачуваний термін зберігання речей і необхідний метраж, пересуваючи повзунки на схемі зазначеної нижче.
Виберіть передбачуваний термін зберігання речей і необхідний метраж.

Орендована площа

м 2

4 м 2

30 м 2

Термін оренди

місяць

1 місяць

12 місяців

Розрахувати площу зберігання на складі

Ми пропонуємо великий вибір боксів від 4м 2 до 30м 2

Бокс 4 м2

Підійдедлязберіганнямеблівтаречей.Можнарозміститистіл,ліжко,пральнумашину,холодильникікоробкизречами

Бокс 5 м2

Зручнопомістятьсябільше 40коробокабомебліітехніказквартириплощеюдо35м. кв.

Бокс 7 м2

Можнарозміститипонад 45коробок,меблітатехніку:дві шафи,диван,пральнумашину,холодильник,тумбитаспортивнийінвентар.

Бокс 10 м2

Підійдедляречейімеблівзодно- або двокімнатноїквартиридо50м.кв.

Бокс 12 м2

Легкопомістятьсяречіімебліз двокімнатноїквартиридо50метрівквадратни

Бокс 20 м2

Приміщенняпідійдезберіганнятоварівневеликогоінтернетмагазинуабомебліітехніказтрикімнатноїквартиридо80м.кв.

Бокс 30 м2

Бокс для бізнес

4м 2

З урахуванням знижки 0%

0 ₴/місяць

або 0 ₴ за весь період