Kladovka

Контакти

пр. Небесної Сотні,
101. м Одеса, Україна
ПН - НД 05:00-22:30.
У комендантську годину - зачинено!

+380931708451[email protected]

Зберігання рибальських снастей

Всі рибалки знають, як важливо зберігати рибальські снасті в робочому стані. Зимовий період позаду, і пора скористатися арсеналом для літнього сезону. Якщо вудки, котушки, гачки та інші приналежності були складені в надійному місці і повністю справні, то підготовка до святкових вихідних біля річки пройде без неприємних сюрпризів. Правильне зберігання рибальських снастей збереже час, гроші і нерви в поході на риболовлю.

Що потрібно знати про збереження рибальських приладь

Кожен предмет рибальських снастей потребує особливого догляду і потрібному місці зберігання. При покупці аксесуарів для риболовлі в спеціалізованому магазині з умовами підтримки робочого стану можна ознайомитися в інструкції до виробу. Дана стаття присвячена тому, як зберігати рибальські снасті, які найбільш часто використовуються в риболовлі:

  • котушку;
  • вудилище;
  • гачки;
  • снасті;
  • блешню.

Котушка ̶ найдорожча частина рибацького екіпірування. Зберегти її в робочому стані до весни важливо як у фінансовому, так і в практичному сенсі. Перед тим, як упакувати котушку в чохол на зиму, необхідно провести кілька маніпуляцій:

  • протерти спиртом зняту котушку від пилу, жиру і бруду;
  • акуратно розібрати, промити і змастити всі деталі;
  • замінити зношені шестерні, уважно зібрати котушку.

Мастило повинна бути спеціалізована, що відповідає вимогам в паспорті виробу. Наносити шар потрібно рівномірно, щоб не зачепити фрикційне гальмо. Шестерінки повинні бути зуб до зуба, інакше котушка буде гірше працювати і швидко вийде з ладу. Якщо при прокручуванні чути хрускіт, значить, збірка пройшла неправильно. Щоб не випробовувати долю і бути впевненим в якості роботи, можна віднести котушку в майстерню.

Вудку слід промити в теплій воді з миючими засобами і зняти бруд за допомогою щіточки. Уважно оглянути вудлище на предмет відколів і тріщин при яскравому освітленні. Маленькі вади можна прибрати мастикою, великі - за допомогою рідкого клею. Надлишок потрібно зачистити ганчірочкою або відшліфувати шкіркою.

Фарба або лак можуть пошкодити покриття вудилища. Якщо бажання пофарбувати непереборно, використовуйте той, який без розчинника. Пошкоджені кільця слід замінити на нові. Гачки, снасті і волосінь можна купити до сезону, особливо якщо ви придбали спінінг новітньої версії. Якщо приналежності справні чи шкода викинути, варто обміркувати, де зберігати снасті всю зиму.

Волосінь можна покласти в целофановий пакет і залишити в морозилці. При такому зберіганні вона прослужить кілька років. Металізовані волосіні краще туго намотати на пінопласт або пористу гуму.

Гачки, приманки, грузила, карабіни і інші рибальські дрібниці найзручніше зберігати і перевозити, якщо придбати спеціальні ящики для зберігання риболовних снастей. Залишити спінінги в надійному місці або транспортувати краще в твердих тубусах, які оберігають вудилища від пошкоджень. Подбавши про збереження рибальського арсеналу заздалегідь, ви маєте всі шанси на відкриття сезону риболовлі в числі перших без зайвих зусиль і витрат.

Розрахувати вартість зберігання на складі

Щоб розрахувати вартість боксу, виберіть передбачуваний термін зберігання речей і необхідний метраж, пересуваючи повзунки на схемі зазначеної нижче.
Виберіть передбачуваний термін зберігання речей і необхідний метраж.

Орендована площа

м 2

4 м 2

30 м 2

Термін оренди

місяць

1 місяць

12 місяців

Розрахувати площу зберігання на складі

Ми пропонуємо великий вибір боксів від 4м 2 до 30м 2

Бокс 4 м2

Підійдедлязберіганнямеблівтаречей.Можнарозміститистіл,ліжко,пральнумашину,холодильникікоробкизречами

Бокс 5 м2

Зручнопомістятьсябільше 40коробокабомебліітехніказквартириплощеюдо35м. кв.

Бокс 7 м2

Можнарозміститипонад 45коробок,меблітатехніку:дві шафи,диван,пральнумашину,холодильник,тумбитаспортивнийінвентар.

Бокс 10 м2

Підійдедляречейімеблівзодно- або двокімнатноїквартиридо50м.кв.

Бокс 12 м2

Легкопомістятьсяречіімебліз двокімнатноїквартиридо50метрівквадратни

Бокс 20 м2

Приміщенняпідійдезберіганнятоварівневеликогоінтернетмагазинуабомебліітехніказтрикімнатноїквартиридо80м.кв.

Бокс 30 м2

Бокс для бізнес

4м 2

З урахуванням знижки 0%

0 ₴/місяць

або 0 ₴ за весь період